DESPRE NETIMAGIO

cofamedia

Netimagio este lider cu specializare in web design interactiv, dezvoltare si strategie atât pentru web cat şi pentru aplicaţii mobile cu sediul in Brasov. Clientii Netimagio fac parte din verticalele multiple, de la domeniul medical pana la cel bancar, în acelaşi interval de timp în întreaga lume. Echipa Netimagio adoptă o abordare "Whol-istic" in Web Design şi se bazează atat pe echilibrul centrat pe utilizator şi proiectare cat şi de feedback-ul cu propriile noastre principii unice de branding, strategie de marketing şi social mass-media. Spre deosebire de majoritatea companiilor de web design, Netimagio lucrează în strânsă colaborare cu specialişti in internet marketing şi cu specialişti SEO pentru a crea site-uri web, care sunt atractive şi uşor de utilizat, în timp ce sunt proiectate special ca un instrument proactiv pentru orice afacere. Este convingerea noastra ca site-ul unei companii trebuie sa fie cel mai mare activ său, şi acesta este obiectivul nostru numărul unu pentru a face acest caz, pentru tine. Noi credem că strategia noastră, şi mai presus de toate echipa noastră, ne face alegerea numărul unu în piata de Web Design din Brasov.

Netimagio reprezinta imaginea dumneavoastra pe internet, cu sarcina ferm plasata pe "funcţional" şi "interactiv". Producem modele de website-uri, care sunt simplu de utilizat, menţinând în acelaşi timp un anumit fler şi exuberanţă, care nu poate fi găsit oriunde în altă parte. Clienţi nostri sunt cu siguranţă de acord .

 • Intalniti Echipa

  Intalniti Echipa de Web design

  Deci, cine sunt oamenii din spatele scenei care fac din Netimagio agenţia eficientă, coordonată care este astăzi? Ei bine, la Netimagio, noi subliniem cuvantul "echipa" (s-ar putea vedea o mulţime de site-ul nostru).

  DETALII

 • Cum Procedam

  Cum procedam in Web design

  Dincolo de cine suntem şi ce putem construi, suntem suntem orientati pe construirea de relaţii in afaceri şi acesta este procesul care asigură succesul nostru.


  DETALII

 • Cariere

  Cariere in Web design

  Poate suna ciudat, sau complet nebun, sau fals, dar munca nu este muncă, daca va place ceea ce faceti şi de oamenii cu care lucrati. La Netimagio nu ne oprim niciodata. Chiar dacă nu recrutam în mod activ, nu vom întoarce spatele unui talent adevărat.DETALII