our team

Deci, cine sunt oamenii din spatele scenei care fac Netimagio agenția eficientă și coordonată care este astăzi?

Ei bine, la Netimagio, punem accentul pe cuvântul "echipa" (puteți vedea foarte mult pe site-ul nostru). Când clienții potențiali întreabă ce separă serviciile noastre de alte agenții de web design din Brașov; dacă nu ne cer, le spunem oricum - subliniem credința pe care o avem în echipa noastră mai presus de toate. Convingerea cu privire la servicii este bună și bine - verificați concurenții noștri și vă veți obișnui cu aceasta - dar cheia pentru un produs eficient este echipa din spatele ei. Noi credem ca echipa noastra reprezinta cea mai buna solutie de design web din Romania. Dar, pentru a face o echipă eficientă, aveți nevoie de indivizi - indivizi orientați spre echipă, desigur; iar printre acești indivizi se află un număr de seturi variate de competențe și tipuri de personalități. De la designeri interactivi creativi și artistici, până la arhitecți de tehnologie inteligenți și experți în folosință, echipa Netimagio este plină de talent.

Marian Baboe

CEO, CO-FOUNDER

În fața contingentului nostru de strategi și designeri creativi sunt soții care au început totul, Marian și Dana Baboe, sau "nebunii olandezi", așa cum ne referim la ei. Marian conduce sediul de design web din Romania, în timp ce Dana se ocupă de biroul olandez al companiei. Marian inițial a fondat afacerea când sa mutat în Brașov cu aproape 12 ani în urmă. El a venit să viziteze Brasov în timp ce mergea în școala de afaceri internațională, dar sa îndrăgostit de munte, drumeții și de modul de viață de aici, hotărând să isi numească locuința permanentă în Brașov. Inutil să spun, atunci când vremea este buna de drumeții, adesea începem întâlniri fără el!

Dana Baboe

CREATIVE DIRECTOR, CO-FOUNDER

Dana, pur și simplu, pusă în scenă este un geniu de design și este directorul creativ al întregii companii. Tacută și mai puțin ieșită decât soțul său, Dana este om înțelept pământean. Diferiti în multe feluri, ei împărtășesc o relație de neșters, făcând un duo perfect la vârful piramidei Netimagio.

NIKOLA MITIĆ

Director of Web Production

Competențele lui Nikola în designul web, programarea web, dezvoltarea flash, optimizarea motoarelor de căutare și monetizarea site-urilor web pot conduce cu succes orice proiect, cum ar fi sisteme complexe de gestionare a conținutului, site-uri web de generare, campanii de comerț electronic sau SEO. tehnologiile web îi permit să conducă, să îmbunătățească și să motiveze echipele pe de o parte și să-i ajute pe clienți să-și modeleze ideile pe partea a doua.

meet the rest of our team
 • MARY
  SALVATERA

  Director Interactive Strategy

  Mary Salvatera este Tech Savvy "geek" și "gadget nupțial". Ea este un mare membru al echipei care este mereu dispus să ajute și să ghideze echipa cu cunoștințele și cunoștințele sale despre cele mai bune practici de strategie interactivă, inclusiv arhitectura informației, arhitectura site-ului, UI și UX. Are peste 11 ani de experiență în toate aspectele legate de designul și dezvoltarea interactivă pentru aplicațiile web și mobile.

 • OGNJEN
  KNAUS

  WEB DESIGN PUNK ROCK STAR

  Lucrează în fiecare zi în ceea ce privește îmbunătățirea și armonizarea designului web, a utilizării și a monetizării site-urilor Web.
  Abilitatea de a face un design dintr-o scurtă teză.
  Hobby-uri: Telepatia.

 • milan
  AJDINOVić

  SEO GUY

  Milan își petrece cea mai mare parte a timpului săpătând prin diferite rapoarte de trafic pe site și găsind noi surse de link-uri pentru clienții noștri pentru ai ajuta să ajungă la topul clasamentului în motoarele de căutare și să-i facă să rămână cu un rang înaintea competiției. În timpul său liber se bucură să joace tenis sau să vadă fotbal, ceea ce este pasiunea sa mare, așa că nu aștepta să răspundă la un telefon în timpul finalelor Cupei Mondiale.

 • sanja
  SOLTIĆ

  FRONT - END PROGRAMMER

  Conectarea a două lumi - proiectarea și programarea. Specializările ei sunt HTML, CSS, jQuery, PHP, AJAX, Photoshop, comandând mâncăruri indiene și dansuri latine și sali de bal.
  Întotdeauna vine primul la lucru pentru că nu are nevoie să caute loc de parcare pentru roller lame.

 • ivan
  Krstić

  Senior Designer

  Ivan este cel mai bine cunoscut pentru citatul său "Lorem ipsum dolor sit amet". Dezvoltatorii îl urăsc pentru că face "modele" imposibile și este obsedat de perfecțiunea pixelilor. Când nu proiectează lucruri super minunate, el joacă Pro Evolution Soccer și ascultă muzica dubstep. Când crește, vrea să fie un astronaut. Sau ... un bucătar!

 • damnjan
  matejić

  Senior DataBase Developer, Programmer, Project Manager

  Domeniul său de specializare este dezvoltarea de baze de date. Scopul existenței sale este educarea oamenilor. Expert pentru un subiect general. El este, de asemenea, cunoscut sub numele de "Lord of DataBases" și "Europa de Sud George Clooney".
  Cărți recente: "Cum să scrii personal OS de la zero", "Transplantul de inimă și ficat într-un minut".

 • vladimir
  STAMATOVIć

  MASTER OF THE BUSINESS UNIVERSE

  Vladimir este implicat în proiecte care au legătură cu dezvoltarea de software, filme și alte lucruri foarte "interesante". El nu a scris nici o biografie.

 • ivan
  KNEŽEVIć

  SOFTWARE DEVELOPER

  Ivan este un dezvoltator de software cu o vastă experiență și abilități de management și lucrează pentru o companie de dezvoltatori de tehnologie hi-tech. Ca dezvoltator senior de software, este responsabil pentru dezvoltarea produselor software de management produse de companie.

 • ivica
  sekulić

  PROJECT MANAGER

  Ivica avea multe locuri de muncă, printre care și saci de transport, pentru a se trece prin colegiu și a-și atinge scopul de a deveni milionar. Abordarea sa în rezolvarea problemelor de programare a fost una de boxer profesionist & ndash; nici o problemă nu putea rezista mai mult de câteva runde împotriva lui. Gândirea rapidă, abilitățile de organizare și experiența mare la condus la funcția de manager de proiect.

 • milorad
  STOJKOVIć

  MISTER SENIOR DEVELOPER

  Editorul vechi de școală și dezvoltatorul PHP / MySQL, ultimul termen "Drupal fanboy" are de-a face cu el. Experiențele anterioare includ proiecte bazate pe osCommerce, X-Cart și Mambo (Joomla acum). Cu excepția ocaziilor de a privi în Magento, Drupal este arma curentă de alegere. Are o specialitate pentru site-uri web CMS și E-Commerce de mari dimensiuni cu atingerea unor elemente sociale.

 • jasen
  BRTKA

  SENIOR DEVELOPER

  Unul dintre programatorii noștri de rang înalt, nu numai la vârsta lui, Jasen este omul tău pentru tot ce implică PHP. Cunoscut pe plan intern drept "regex master", experiența sa și gîndirea și abordarea din cutie au rezolvat multe dintre problemele "nu se poate face".

 • nam-chi
  VAN

  Developer

  Nam-Chi Van este extraordinarul dezvoltator care sa alaturat recent echipei Cofa. Ea se concentrează mai mult pe dezvoltarea front-end-ului, dar poate, de asemenea, să-și murdărească mâinile cu chestii de tip "back-end". Nam-Chi nu se oprește acolo; Designul este un alt aspect important pe care îi place să îl includă în activitatea sa de portofoliu.

 • vilma
  COLON

  Design and Social Media

  Vilma Colon face multe lucruri; ea proiectează, scrie conținut și gestionează contul. Deși știe cum să codul, a descoperit că ceea ce vrea cu adevărat să facă este să conceapă și să câștige experiență în gestionarea contului. Întotdeauna dornic să învețe lucruri noi și entuziasmat de noi proiecte, Vilma continuă să-și dezvolte abilitățile pentru a deveni cât mai reușite.